Заведения

EI Chiringuito

Разположен в центъра на с. Лозенец, EI Chiringuito е малък смути и фреш бар. Прясно изцедени сокове, хранителни шейкове, домашна лимонада, чай, кафе, всякакви десерти и още много ви очакват на това място за фрешове.
лозенец

 

„Барчето“. – Лозенец.

Разположено в скалите в близост до плажа Тарфа. Свеж коктейл, морски бриз и невероятни гледки ви очакват на това страхотно място.

Барчето в с.Лозенец

ByTheWay
По официална информация, това е първият истински бар по южното Черноморие създаден през далечната 2003. Старото заведение е страхотна местна забележителност, където може да изпиете едно прекрасно мохито с мента.

работно време: 8.30 – 2.00
Адрес – Ул.Георги Кондолов 24А, 8277

Лозенец

 

Mood. – Лозенец

Телефон за резервации:+359 886 102 106
Работно време: 09:00 – 05:00 всеки ден.
Централен плаж

Повече от 5 години бар Mood продължава да е едно от най-добрите места за забавления в с.Лозенец. От 9 сутринта заведението предлага уютна обстановка, шезлонги и приятна и отпускаща музика. Пресни плодове и прохладни коктейли, ще се грижат за вашето настроение. Мястото за парти отново е тук дори и след залез.

лозенец бар

 

Русалка
+359 884 600 512

Любимата ви средиземноморска кухня, перфектно обслужване в перфектна обстановка. Ако сте любители на гръцката тематика, това е ресторанта в Лозенец за вас.

лозенец

 

Бистро Сезони.
Телефон за резервации: +359 (0) 590 57 361
Тип кухня: Българска
Ул. Георги Кондолов 21

Друг стар ресторант на територията на Лозенец, създаден през 1999 година. Прясна риба, богат избор от родни ястия и най-хубавото е, че можеш да видиш как рибата която рибарят е хванал преди половин час е вече сготвена на масата. Менюто естествено не свършва до там.
бистро сезони в лозенец

 

Hacienda Beach

Телефон за резервации – +359 889 822 888
Вероятно перфектното място за родители на почивка в Лозенец. Страхотно местенце да започнете, прекарате и завършите денят си. Може да оставите малчуганите в детският кът, а вие да се насладите на страхотни закуски, коктейли и спокойствие под парещото слънце.

Hacienda Beach лозенец

 

 

Dance Club Angels

Телефон за резервации – +359 888 369 448
Ваканционно селище Лозенец, ул. Тракия 2
През горещото лято тук се предлагат страхотни възможности за отдих и забавления. Ако искате да се насладите на една истински ангелска нощ, това е мястото за вас.